HPR Expertise

Projecten

Projecten

HPR Expertise B.V. is gevestigd aan de Newtonweg 18 3208 KD in Spijkenisse.

Groen
Planten op de werkplek zorgen voor een aangename werkomgeving, een hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot een betere concentratie en regelen een betere verdeling van temperatuur. Daarnaast geeft het een fraai gezicht en krijg je snel het ”thuis” gevoel.

Duurzaam en Circulair
De meubels hebben wij zelf gemaakt van hergebruikt steigerhout.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de circulaire economie.

Flexplek
HPR Expertise B.V. en KAM Rotterdam delen het kantoor. Met flexplekken zijn wij flexibel in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Daarnaast zijn thuiswerkplekken ingericht om vanuit huis te werken. Een efficiënte manier van werken en een lagere CO2 uitstoot.

Digitalisering
Think green, keep it on the screen. Wij proberen het printen te minimaliseren, echter kan het in sommige gevallen beter zijn om wel te printen:

Het is beter voor het milieu om papier te printen dan om het digitaal te lezen wanneer het document maar door 1 of 2 personen wordt gelezen. Het printen van het papier kost in zo’n geval minder CO2-uitstoot. Leest u veel online, zoals documenten, of de krant? Wanneer u per document meer dan 30 minuten tijd kwijt bent aan lezen dan is het printen op papier energiezuiniger dan het digitaal lezen.